Leasing

Jyllinge Autocenter v/ Hofman Biler tilbyder leasing af biler. Det gør vi i samarbejde med Valdosa Leasing. Du kan læse mere om Valdosa herunder:

Mit Navn er Jesper Christensen. Min baggrund for at drive Valdosa Leasing bunder i 14 år i bilbranchen. Jeg har rodet med stortset alt indenfor biler og har et kæmpe netværk i branchen. Jeg brænder for biler og handlen med dem. Det gør mig glad at levere et godt produkt til kunden og går gerne de ekstra skridt for at kunden bliver fuld tilfreds. Jeg er uddannet VW personbil sælger og VW erhvervs sælger, som en af de få med begge uddannelser. Jeg har solgt de fleste typer biler der kører i dk, og med alle typer afgift. Vores lagerbiler står hos vores samarbejdspartner – Hofman Biler i Jyllinge, Møllehaven 1C. Her kan bilerne ses og prøves. Det er ligeledes Hofman Biler der står for garanti og reklamation.

Det med biler uden afgift er typisk en jungle for den almindelige dansker, og hvad er moms og hvad er afgift. Men kort sagt er biler sat sammen af 3 sting:

• Bilen kost pris (stålet)
• Moms
• Afgift

Mine kompentencer og mange år i branchen, giver mig den bedste forudsætning for at vejlede og guide dig gennem det rigtige køb, af din drømmebil.

Med venlig hilsen
Jesper Christensen